Λίγα λόγια για εμένα

Είμαι η Ελβίρα Μπαλντία (Elvira Baldia),  Ιατρός Γενικής Ιατρικής. Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Βιέννης, πρώην Διευθύντρια  ΕΣΥ.

Απο το 2020 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μιλάω ελληνικά, γερμανικά (μητρική γλώσσα) και αγγλικά.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Η προσέγγισή μου στις θεραπευτικές μεθόδους βασίζεται στην ολιστική ιατρική.

Η ολιστική  ιατρική ενοποιεί τις θεραπευτικές μεθόδους της κλασικής με αυτές της εναλλακτικής ιατρικής, θεωρεί τον κάθε άνθρωπο ως μοναδική ψυχοσωματική οντότητα και επιδιώκει μέσω εξατομικευμένων θεραπειών, το βέλτιστο αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας την αποκατάσταση της υγείας και την ποιότητα ζωής.

Δίνω ιδιαίτερη σημασία στη πρόληψη.

Βιογραφικό

2020

Ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο Θεσσαλονίκης

2020

Υποβολή παραίτησης από το Ε.Σ.Υ

2016

Βαθμός  Διευθυντριας Ε.Σ.Υ

2015

Εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ και στην χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΒLS/ΑΕD ΡROVIDER COURSE, ΕURΟΡΕΑΝ RESUSCITATION COUNCIL) ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης

2010

Μετεκπαίδευση στην καρδιολογική ειδικότητα στην Β΄ Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν.Θ.“Ιπποκράτειο” για ένα χρόνο.

2004

Μετεκπαίδευση στην ψυχιατρική ειδικότητα με αντικείμενο την προσέγγιση του ψυχιατρικού ασθενούς σε εσωτερική νοσηλεία στην Πανεπιστηµιακή Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για έξι μήνες

1999

Διορισμός στο Π. Ι. Σουρωτής σε θέση Επιμελητριας Β’ Γενικής Ιατρικής του Ε.Σ.Υ

1996

Ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ως ιατρός γενικής ιατρικής στη Βιέννη

1991

Αποφοίτηση από το τμήμα  Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βιέννης στην Αυστρία

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε ή και αρνείστε τη χρήση των cookies.
Δέχομαι
Απόρριψη